Jeugdtrainers en begeleiders

JEUGDTRAINERS EN BEGELEIDERS

 

Ed KornegoorEd Kornegoor

In 2007 ben in na mijn verhuizing gaan spelen bij BCA. Daarvoor heb ik jarenlang gespeeld en jeugdtraining gegeven in Den Haag. Sinds mijn dochter bij BCA speelt heb ik de draad weer opgepakt en geef ik met veel plezier jeugdtraining op de zaterdag en soms op de maandag.

 Freek van der Meulen

Mijn zoon speelt met heel veel plezier dit jaar voor het eerst mee in de competitie en aangestoken door zijn enthousiasme leek het me heel leuk om mij in te zetten voor de club. In mijn studententijd heb ik ooit badminton gespeeld en ik merk dat de techniek gelukkig is blijven hangen. Ik help de “echte” trainers mee op de training van zaterdag. Bijvoorbeeld door bij bepaalde onderdelen de shuttle aan de spelers “aan te geven”. Mijn zoon noemt mij dan ook met enig sarcasme “officieel aangever bij BCA”. Het helpen bij de training vind ik erg leuk, ben lekker sportief bezig en ik leer er zelf ook van.

 

Anneke StitselaarAnneke Stitselaar

Hallo, ik ben Anneke en ik heb 2 dochters die jaren geleden zijn komen kijken en lid zijn geworden. Eén is wat anders gaan dien en de ander vindt badminton nog steeds leuk. Ik ben zelf blijven hangen bij BCA en heb mijn trainingscertificaat gehaald. Ik geef training op zaterdagmorgen. Kom kijken, doe mee en wordt ook lid van BCA. Iedereen is welkom.

 

 

Frans HoksbergenFrans Hoksbergen

Ik speel al vanaf mijn 13e met veel plezier badminton in Amersfoort bij BCA. Ik heb jaren op een hoog niveau gespeeld en heb hierdoor veel verschillende kanten van het trainingsvak mee mogen maken. Vanaf het moment dat mijn kinderen ook een racket in de hand namen ben ik de jeugd gaan trainen en begeleiden. In mijn trainingsoefeningen probeer ik een ideale balans te vinden tussen fysieke inspanning en techniek. Speelvreugde is hierbij een voorwaarde. Als het aan mij ligt wordt er altijd flink gezweet, maar uiteraard ook gelachen.

 

Renske Kwakkenbos

Ik speel al vanaf mijn 7e badminton bij BC Amersfoort. Na een aantal jaar in het buitenland te hebben gespeeld, training te hebben gegeven en een deel van de trainingsopleiding te hebben gedaan, ben ik weer teruggekomen bij de vertrouwde club in Amersfoort. Waar ik nu ook hier ben begonnen met training geven op de zaterdag. Een zeer gezellige en leuke groep die ik training mag geven samen met de anderen, en hopelijk met veel mooie resultaten, maar het belangrijkste is dat iedereen het naar z’n zin heeft, en het leuk vindt.

 

Daan Hoksbergen

Vanaf mijn 7e jaar speel ik badminton bij BCA. Dat ik badminton als sport zou kiezen, kwam niet als een verrassing. Mijn vader (Frans) en moeder beoefenden ook deze sport. Badminton is er bij mij met de paplepel ingegoten. Ik heb zelf het hele jeugdtraject bij BCA met veel plezier doorlopen. Nu is het mijn beurt om diezelfde leuke en leerzame ervaring door te geven aan de nieuwe jeugd. Ik kan genieten van kinderen die zich volledig inzetten op mijn training. Wanneer de jeugd bezweet en vrolijk weer naar huis gaat, ben ik tevreden.