Nieuws

Vooruitblik FZ Forza Amersfoort bij start Eredivisie!

Zaterdag 9 september start het badmintonseizoen officieel met de start van de Eredivisie in Almere. De 10 teams in de Eredivisie zullen de strijd met elkaar aangaan om de felbegeerde landstitel.

Het team van FZ Forza Amersfoort zal de eerste smashes van het seizoen op het eerste team van Van Zijderveld loslaten. Het eerste team van FZ Forza Amersfoort heeft een andere samenstelling gekregen ten opzichte van andere jaren. Trainer en coach Joeli Residay heeft het stokje overgegeven aan voormalig assistent Arie Hof. Arie heeft het afgelopen seizoen bewezen veel voor het team over te hebben en wil door zijn onuitputtelijke enthousiasme en commitment het team scherp houden gedurende het seizoen.

Debora Jille heeft de keuze gemaakt om het seizoen 17/18 uit te komen voor concurrent BC Duinwijck. Luc Maessen en Renske Kwakkenbos hebben beide aangegeven een stap terug te willen doen en zullen in een lager team voor BC Amersfoort uitkomen. Desalniettemin hebben zij bewezen een goede toevoeging te zijn voor het eerste team en zullen we hen wellicht nog eens op het hoogste strijdtoneel mogen aanschouwen. Edwin Ekiring heeft besloten om geen competitie te willen spelen. De vaste krachten Xandra Stelling, Vincent de Vries en Koen Ridder zijn de club uit de Keistad trouw gebleven. Meike Versteeg maakt dit seizoen haar debuut als vaste kracht in de Eredivisie, na een aantal succesvolle invalbeurten in het vorige seizoen. 
Naast Xandra, Meike, Koen en Vincent zal de achterban worden aangesproken om extra punten voor het team te vergaren. FZ Forza Amersfoort richt zich op handhaving in de Eredivisie.

Kijk voor alle wedstrijden van FZ Forza Amersfoort op: https://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/teammatches.aspx?id=45C4F6AC-3EF7-4403-9FF1-24506A2991B8&tid=549

« Terug

» Nieuws archief